De beste theewinkels in Londen voor een Bangin' Cup Rosie Lea (2023)

Op zoek naar de beste theewinkels in Londen? Wij Britten weten het een en ander over onze thee, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat Londen over tal van fantastische theesalons beschikt.

Het is nogal een stereotype, maar het is waar: Britten houden van thee. Onze thee is de beste en dit is een heuvel waarop we zullen sterven.

Of je nu een PG Tips-type bent of zweert dat Yorkshire Tea de beste is, we zijn het er allemaal over eens dat er niets boven een kopje van die zoete, zoete nectar gaat.

Thee is traditie – het is wat we gebruiken om een ​​band op te bouwen, te relaxen en zelfs vrienden te maken.

Thee. Is. Leven.

En waar kun je beter op zoek gaan naar de beste theewinkel dan in de hoofdstad zelf? Laten we gaan.

De beste theewinkels en theesalons in Londen

Fortnum & Mason

Piccadilly

Als je maar tijd hebt om één Londense theewinkel te bezoeken, maak er dan de theepioniers van,Fortnum & Mason. Verreweg de beste theewinkel in Londen.

Het is niet eens echt een theewinkel, het is een hele winkel met meerdere verdiepingen. Al meer dan drie eeuwen heeft Fortnum & Mason de taak gehad om de meest aristocratische theeën te verkopen. De selectie van thee is totaal ongeëvenaard en competities boven andere.

We raden aan om een ​​beetje off-piste te gaan met je thee en uit je comfortzone te stappen. Waarom probeer je Chocolate Violet Tea niet eens? Of nog beter, Gin & Tonic Thee. Ja, die nemen we.

broers bruiloft

Covent Garden

De beste theewinkels in Londen voor een Bangin' Cup Rosie Lea (1)

Ja, het is een Frans theemerk, maar wie zei dat we ons aan de typisch Engelse dingen moesten houden? Mariage Freres, daterend uit 1845, weet hoe ze thee moet zetten.

Het is verfijnd en sexy, zoals verwacht van de Fransen. Ga op de begane grond naar de Comptoir de Thé om te zien hoe een zee van thee eruitziet.

Bijbroers bruiloft, boven kun je de Salon De Thé uitproberen, een prachtige zaal waar je nooit meer weg wilt. En dan op de verdieping daarboven vind je het Musé du Thé. Je raadt het al, een theemuseum vol met alle theeaccessoires die je nodig hebt voor een perfect verheven kopje thee.

Serveert deze plek de beste thee van Londen? Wij denken van wel.

Ansichtkaart theeën

meifair

Ansichtkaart theeënneemt de kroon voor de schattigste theewinkel in Londen. We raden aan om een ​​van hun London Blends te proberen (ga voor de London Rose), het is een behoorlijk ongelooflijke thee-ervaring als je het gewoon probeert.

Met melanges van Engelse, Chinese en Japanse theesoorten is Postcard Teas een geweldige plek om kleine partijen thee van zeer hoge kwaliteit te kopen.

Op zondagochtend organiseren ze ook een ochtend met theeproeverijen op basis van verschillende thema's of theesoorten (gerijpte theesoorten, oolongtheesoorten enz.). Niet voor angsthazen - dit is voor de echte theeliefhebbers.

London Tea Exchange

Brick Lane

Zei iemand de breedste selectie single estate premium theesoorten van over de hele wereld? Ja, dat hebben we gedaan.

De London Tea Exchangeheeft een verbijsterende variëteit aan thee met deskundig personeel en een geweldig pakket voor de ultieme thee-proeverij.

Het is eigenlijk een theemuseum en de beste theewinkel in Oost-Londen. Het is ook een geweldige plek om te ontspannen na een lange dag winkelen op de Brick Lane-markten. Geniet van de rustgevende muziek en laat je meeslepen met heerlijke theesoorten.

Candella-theesalon

Kensington

Bekend als een van debeste plekken in Londen voor afternoonteaen de beste scones in Londen, het is moeilijk te verslaanCandella-theesalon.

Vol met antieke borden, tekeningen op de muren en geweldige ambiance met jazzmuziek op de achtergrond. Je ruikt de sterke, mooie geur van thee voordat je bestelt!

We raden aan om voor het volledige aanbod te gaan: thee, minisandwiches, scones en gebak. Kiezen voor de volledige ervaring is de moeite waard... vertrouw ons.

East London Tea Company

Hackney

Een evenementenruimte in Oost-Londen die de volledige collectie van biedtEast London Tea Companyverzameling theeën (dat is een mondvol), om binnen te komen en te proberen.

Ze hebben zelfs click & collect voor alle online geplaatste bestellingen.

We weten dat het niet jouw supertraditionele theesalon is, maar het moet een van de coolste theewinkels in de hoofdstad zijn (natuurlijk wel, het is in Oost-Londen).

Feedback van klanten staat centraal in hoe ze hun melanges ontwikkelen, en hun theesoorten zijn doorgelicht door de menigte, zodat ze weten wat ze doen als het gaat om heerlijke thee. Ga het zelf eens bekijken.

De Chinese theemaatschappij

Notting Hill

Iedereen die van Chinese thee houdt of er gewoon meer over wil weten, heeft de jackpot gewonnen. Zoek niet verder wantDe Chinese theemaatschappijis jouw plaats.

Het is klein en knus met de mooiste schappen met thee, potten en kopjes. We raden je aan hun website te bekijken en een van hun theeproeverijen te boeken - we denken dat het een van de beste theeproeverijen in Londen is.

Traditioneel en perfect met redelijke prijzen en geweldig theegerei.

Camden thee winkel

Camden

Een bekroonde theewinkel in het hart vanCamden-marktmet een ongelooflijke sfeer en selectie thee.De theewinkel van Camdenreist de wereld rond om de beste nieuwe en opwindende heerlijke theeën en ervaringen te vinden.

Momenteel hebben ze meer dan 100 verschillende theesoorten, dus wees niet bang - je zult niet in een hokje worden gestopt in normale thee. Dit is verre van normale thee. Denk aan groene thee, zwarte thee en zelfs zeldzame theesoorten - je kunt zelfs cadeaus en producten voor het zetten van thee pakken.

Ze hebben een prachtig uitzicht op Camden Market en beschikken over professioneel personeel. De Camden Tea Shop is van topkwaliteit, in elke zin van het woord.

Whittard van Chelsea Regent Street

West End

Nu is Whittards een merk dat veel theehuizen in Londen heeft, maar de Regent Street-winkel is de allerbeste.

Het ethos erachterWhittard van Chelseagaat helemaal over het nemen van wat tijd weg van de echte wereld en jezelf de luxe van heerlijke bladthee geven (evenals heerlijke aromatische koffiesoorten en creatieve warme chocolademelk).

Dit zou onze nummer één aanbeveling zijn voor een theewinkel als je wat Engelse thee wilt geven aan een buitenlandse vriend of iemand die een beetje nostalgisch is. Het is een geweldige traktatie en inzicht in de Engelse cultuur, maar ook absoluut heerlijk.

Je zult snel verleid worden door enkele gratis monsters, veel plezier.

Mijn kopje thee LTD

zo

Ga naar de flagshipstore in het hart van Soho en loop de meest dromerige en opwindendste theewinkel van Londen binnen. Londense theesoorten, evenals wereldwijde theesoorten, zijn beschikbaar om te ruiken, aan te raken en te proeven.

Het wordt allemaal per gewicht verkochtMijn kopje thee, naast een heel bijzondere selectie theeserviezen. Ze organiseren proeverijen en workshops en willen vooral hun enorme kennis van theeën met je delen.

We houden van de venkel tisane, een zelfgemaakte mix van verrukkingen. Of ga je misschien voor een vakkundig bereide matcha? Deze theewinkel is van het volgende niveau.

thee2jou

Leenmarkt

Dit is de beste theewinkel in Zuid-Londen, midden in het centrum van Borough Market.thee2jouzijn een gespecialiseerde leverancier van fijne theesoorten. Ze zoeken hoog en laag om thee van de beste kwaliteit te vinden en besteden zoveel aandacht aan details.

Het is een verborgen juweeltje - je kunt losse thee of theezakjes kopen en warme dranken krijgen om mee te nemen. Een klein trucje, als je een warme drank koopt, krijg je een nieuwe vulling van heet water in dezelfde kop, zodat je gewoon kunt blijven nippen.

Het bedrijf ondersteunt ook een school in de uitlopers van de Himalaya. Dit is echt een van de beste theewinkels in Londen.

T2 Thee

Meerdere locaties

Afkomstig uit Melbourne, Australië,T2 Theeheeft meer dan 20 jaar brouwervaring en heeft verhalen in heel Auz, het VK, de VS en Singapore. Ze hebben een van de grootste collecties thee waar onze kleine Britse ogen ooit op hebben gelet. Zwijmelen.

Ja, de thee is betoverend lekker, maar we raden echt aan om rond te lummelen voor geweldige theeserviezen, kopjes en schotels. Ze zijn vrij duur, maar het is het zeker waard.

Praktische tips voor het verkennen van theewinkels in Londen

  • Klassieke Britse thee is Engelse ontbijtthee, met een klein beetje melk en wat suiker als je van zoet houdt. We raden echter aan om ook enkele van de meer ongebruikelijke theesoorten te proberen - het is een mooi souvenir.
  • Als je niet weet waar je moet beginnen, boek dan een theeproeverij. Tijdens de proeverij mag je meerdere theeën proberen en kun je vervolgens je favoriet kopen.
  • Misschien vind je er ook wat vanafternoontea in het Hilton aan Park Laneals je het gevoel hebt dat je je wilt verkleden voor een afternoon high tea!

Londense theesalons en theewinkels: kaart

Ontdek meer Londense theegidsen

  • De beste cafés in Londen voor thee, koffie en cake
  • Onmisbare Afternoon Tea's in Londen
  • Briljante veganistische afternoontea in Londen
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edwin Metz

Last Updated: 27/08/2023

Views: 6378

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edwin Metz

Birthday: 1997-04-16

Address: 51593 Leanne Light, Kuphalmouth, DE 50012-5183

Phone: +639107620957

Job: Corporate Banking Technician

Hobby: Reading, scrapbook, role-playing games, Fishing, Fishing, Scuba diving, Beekeeping

Introduction: My name is Edwin Metz, I am a fair, energetic, helpful, brave, outstanding, nice, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.