8 merken zoals Cotopaxi: onze beste alternatieven | Casual geografisch (2023)

8 merken zoals Cotopaxi: onze beste alternatieven | Casual geografisch (1)

Ben je een fan van Cotopaxi's duurzame en ethische benadering van outdoorkleding en uitrusting?

Als dat zo is, zult u blij zijn te weten dat er veel andere merken zijn die dezelfde waarden delen.

In dit artikel stellen we je voor8 merken zoals Cotopaxidie hoogwaardige, duurzame en functionele kleding en uitrusting bieden voor liefhebbers van het buitenleven.

Van Patagonië tot Fjällräven tot kleding voor passagiers, deze merken zetten zich in voor het behoud van het milieu en het bevorderen van ethische arbeidspraktijken, terwijl ze u de best mogelijke outdoor-ervaring bieden.

Laten we erin duiken en onze beste alternatieven voor Cotopaxi ontdekken!

Inhoud:

  • 1. Passagierskleding
  • 2. Patagonië
  • 3. Finisterre
  • 4. Tentree
  • 5. Prana
  • 6. Montaan
  • 7. Columbia-sportkleding
  • 8. De bergvos

1. Passagierskleding

8 merken zoals Cotopaxi: onze beste alternatieven | Casual geografisch (2)
Passenger Kleding officiële website

Kleding voor passagiersis eenVK gevestigdmodebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van kleding voor mensen die graag buiten zijn, of dat nu op het strand is, in het bos of gewoon een wandeling door de stad.

Het bedrijf wasopgericht in 2013in het New Forest, VK. Passagierskleding is perfect voor mensen die van reizen en ontdekken houden. Het merk is gericht op het produceren van hoogwaardige kleding die niet alleen stijlvol maar ook comfortabel is. Dit zorgt ervoor dat je er goed uitziet en je goed voelt terwijl je geniet van het buitenleven.

Een van de opvallende kenmerken van Passenger Clothing is de toewijding aan het milieu. Het bedrijf plant een boom voor elke bestelling die ze ontvangen, waarmee ze laten zien dat ze zich inzetten voor het behoud van het milieu.

Mis het niet:
9 merken zoals passagierskleding: beste alternatieven

2. Patagonië

8 merken zoals Cotopaxi: onze beste alternatieven | Casual geografisch (3)
Officiële website van Patagonië

Patagoniëis een bekendeAmerikaans merkdat gespecialiseerd is in outdoorkleding, erkend om zijn hoge kwaliteit, duurzaamheid en duurzaamheid.Opgericht in 1973door Yvon Chouinard, Patagonia is een pionier in de outdoor-industrie en levert uitzonderlijke producten die zijn ontworpen om lang mee te gaan.

Patagonia biedt een breed scala aan producten, waaronder hoeden, jassen, broeken, overhemden en nog veel meer. Het bedrijf staat bekend om zijn niet-aflatende toewijding aan duurzaamheid, het gebruik van gerecyclede materialen in veel van zijn producten en het doneren van een deel van zijn winst aan milieudoelen.

Een van de meest indrukwekkende aspecten van Patagonië is de toewijding aan eerlijke arbeidspraktijken. Het bedrijf heeft een strikte gedragscode voor zijn leveranciers, die ervoor zorgt dat werknemers eerlijk worden behandeld en een leefbaar loon krijgen.

De producten van Patagonia zijn ontworpen om functioneel en robuust te zijn, waardoor ze perfect zijn voor buitenenthousiastelingen. Vooral de jassen van het bedrijf staan ​​bekend om hun kwaliteit en prestaties, met een breed scala aan opties voor verschillende weersomstandigheden.

DeNano bladerdeeg,Nano-lucht, EnTorrentshellzijn enkele van de meest populaire jassen van het bedrijf.

Moet lezen:
Waarom is Patagonië zo duur? Zijn hun jassen de prijs waard?
10 outdoormerken zoals Patagonia die je zeker leuk zult vinden

3. Finisterre

8 merken zoals Cotopaxi: onze beste alternatieven | Casual geografisch (4)
Finisterre officiële website

Finisterreis eenBritsadventure-wear merk dat actief is geweestsinds 2003. Het primaire doel van het bedrijf is het creëren van duurzame en duurzame kleding voor outdoorliefhebbers.

Finisterre is toegewijd aan het gebruik van milieuvriendelijke materialen zoals biologisch katoen en gerecycledpolyester. Ze werken ook samen met leveranciers die hun waarden van duurzaamheid en ethische praktijken delen.

Een van de opmerkelijke producten van Finisterre is hunwaterdichte jassen. Onlangs heeft het merk een reeks waterdichte jassen uitgebracht met een fluorkoolstofvrije (FC-vrije) duurzame waterafstotende (DWR) afwerking. Dit houdt in dat de jassen zowel waterdicht als milieuvriendelijk zijn.

Finisterre biedt ook een verscheidenheid aan andere outdoorkleding, waaronder onderkleding, fleecejacks en accessoires. Naast zijn toewijding aan duurzaamheid, zet Finisterre zich ook in voor gemeenschap en onderwijs.

Het merk organiseert evenementen en workshops om mensen te informeren over duurzaam leven en buitenactiviteiten. Ze werken ook samen met organisaties zoalsSurfers Tegen Rioleringom het milieu te helpen behouden.

Kortom, Finisterre is een uitstekend alternatief voor Cotopaxi als je op zoek bent naar duurzame en duurzame outdoorkleding. Met hun toewijding aan milieuvriendelijke materialen en ethische praktijken, is Finisterre een merk dat liefhebbers van het buitenleven vol vertrouwen kunnen steunen.

Lees ook: 8 outdoormerken zoals Finisterre waar je dol op zult zijn

De stof van Finisterre | 10 jaar gerecyclede isolatie

Deze video wordt geladen van YouTube.com, een derde partij. Als u op "Spelen" klikt, accepteert u hun servicevoorwaarden en hun gebruik van cookies.

4. Tentree

8 merken zoals Cotopaxi: onze beste alternatieven | Casual geografisch (5)
Tentree officiële website

tentreeis eenCanadees merkopgericht in 2012die prioriteit geeft aan duurzaamheid en ethische arbeidspraktijken.

Ze gebruiken organische of gerecyclede materialen om het afvalwater en de uitstoot tijdens de productie te verminderen. Hun fabrieken worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan ethische arbeidsnormen, en werknemers worden correct gecompenseerd met eerlijke lonen en gelijke kansen op werk.

Tentree is een Certified Sustainable B Corporation en heeft eenKlimaatneutraallabel, wat betekent dat ze alle emissies meten en compenseren. Ze creëren producten met de aarde in gedachten en hebben tot nu toe meer dan 100 miljoen bomen geplant.

De producten van Tentree omvatten jassen, activewear en andere kleding gemaakt vanduurzaam textielzoalsTENCEL™lyocell, biologisch katoen enREPREVE®gerecycled polyester. Ze innoveren altijd met nieuwe materialen en methoden, zoals gerecyclednylonen natuurlijk geverfde stoffen.

Lees verder: 11 duurzame outdoorkledingmerken voor je avonturen

5. Prana

8 merken zoals Cotopaxi: onze beste alternatieven | Casual geografisch (6)
Prana officiële website

Pranais een kledingmerkgevestigd in de Verenigde Staten en eigendom van Columbia Sportswear. Het is gespecialiseerd in duurzame en praktische kleding voor avonturiers en reizigers.

Het bedrijf gebruikt milieuvriendelijke materialen zoals biologisch katoen en gerecyclede stoffen om zijn kleding te maken. Hun producten zijn ontworpen om veelzijdig, comfortabel en stijlvol te zijn, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende buitenactiviteiten.

DeStretch Zion en Brion broekzijn twee van Prana's meest populaire producten, beide gemaakt van rekbare en duurzame stof. Het merk biedt ook een reeks tops, shirts en jassen die perfect zijn voor gelaagdheid en buitenactiviteiten zoals wandelen, bergbeklimmen en yoga.

Prana zet zich in voor duurzaamheid in alle aspecten van haar bedrijf, inclusief verpakkingen. DeVerantwoorde verpakkingsbewegingprogramma heeft tot doel de milieu-impact van het merk te verminderen door milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen te gebruiken.

Prana werkt ook samen met verschillende organisaties om milieuoorzaken en duurzame praktijken te promoten. Als u op zoek bent naarduurzame en functionele kledingvoor reizen en buitenactiviteiten is Prana een uitstekende keuze. Hun toewijding aan duurzaamheid maakt het vergelijkbaar met Cotopaxi.

Mis het niet:

6. Montaan

8 merken zoals Cotopaxi: onze beste alternatieven | Casual geografisch (7)
Montane officiële website

Montaanis eenBrits merk voor outdoorkleding en uitrustingdat werd opgerichtin 1993. Het merk staat bekend om zijn technische expertise en innovatieve ontwerpen, waardoor het een positie heeft verworven als een van 's werelds beste outdoorkledingmerken.

Een van de belangrijkste aspecten van Montane is dat de producten zijn ontworpen om lichtgewicht, duurzaam en bestand te zijn tegen extreme weersomstandigheden, waardoor ze ideaal zijn voor elke buitenexcursie.

Montane biedt een breed scala aan producten, waaronder broeken, jassen, basislagen en accessoires, allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen zoalsGore-TexEnPrimaLoft, die superieure isolatie en bescherming bieden.

Ook is Montane toegewijd aanduurzaamheid! Het merk maakt gebruik van milieuvriendelijke materialen zoals gerecycled polyester om de impact op het milieu te verminderen.

De uitrusting van het merk is ontworpen om functioneel en veelzijdig te zijn, waardoor het geschikt is voor een verscheidenheid aan buitenactiviteiten zoals wandelen, klimmen, backpacken, skiën en meer. De producten van Montane zijn ook modieus, waardoor ze een geweldige optie zijn voor dagelijks gebruik in uw stad.

Aangaande metprijzen, biedt Montane verschillende toegankelijke opties, waaronder innovatieve technologieën.

Lees ook: 10 beste Europese outdoormerken: onze favorieten

Montane stond nooit stil

Deze video wordt geladen van YouTube.com, een derde partij. Als u op "Spelen" klikt, accepteert u hun servicevoorwaarden en hun gebruik van cookies.

7. Columbia-sportkleding

8 merken zoals Cotopaxi: onze beste alternatieven | Casual geografisch (8)
Officiële website van Columbia Sportswear

Columbia sportkledingis eenAmerikaans outdoormerkdat wasopgericht in 1938door een gezin dat uit Duitsland was gevlucht. Het bedrijf biedt een breed scala aan outdoorkleding en uitrusting, waaronder jassen, broeken, overhemden en schoenen.

Columbia staat bekend om zijn producten van goede kwaliteit die zijn ontworpen om extreme weersomstandigheden te doorstaanbetaalbaarheid.

De kleding van het merk is gemaakt om je bij alle weersomstandigheden comfortabel, warm en droog te houden. En dit bedrijf biedt een scala aan maten en stijlen voor elk lichaamstype!

Columbia Sportswear zet zich ook in voor duurzaamheid, een ander onderscheidend kenmerk van het bedrijf. Ze gebruiken gerecycleerde materialen in veel van hun producten en werken voortdurend aan het minimaliseren van hun impact op het milieu.

Je zult ook houden van: 9 outdoormerken zoals Columbia waar we van houden en waarom

8. De bergvos

8 merken zoals Cotopaxi: onze beste alternatieven | Casual geografisch (9)
Vrouw met een Fjällräven Kånken-rugzak

De bergvosis eenZweeds outdoormerkdat werd opgerichtin 1960, bekend om zijn uitzonderlijke outdooruitrusting en -kleding, vooral rugzakken en jassen.

Fjällräven zet zich in voor het gebruik van milieuvriendelijke materialen zoalsG-1000, een mix van gerecycled polyester en biologisch katoen, enEco Shellin zijn productieproces.

DeKanken rugzakis een van de meest populaire producten van Fjällräven, verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De rugzak is gemaakt vanVinylon Fmateriaal, dat stevig is en een ruim hoofdvak en voorvak heeft. Het beschikt ook over comfortabele schouderbanden en een handvat aan de bovenkant voor gemakkelijk dragen.

Fjällräven biedt een verscheidenheid aan kleding, waaronder jassen, broeken en overhemden, die zijn ontworpen om barre buitenomstandigheden te weerstaan ​​en je tegelijkertijd comfortabel en beschermd te houden.

Als je zoekthoogwaardige, milieuvriendelijke outdooruitrusting en -kleding, is Fjällräven een uitstekende keuze. Hun producten zijn modieus, gaan lang mee en zijn gebouwd om jarenlang gebruik te weerstaan.

Lees verder:
8 duurzame merken zoals Fjällräven: onze topkeuzes
Is Fjällräven echt duurzaam?
Waarom is Fjällräven zo duur en populair? Zijn hun jassen en rugzakken het waard?

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated: 25/07/2023

Views: 5924

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.